onsdag 6. april 2016

Alt begynner og slutter med deg!

Uansett hva som skjer, så tro på kjærligheten, en kraft som er så sterk, så ekte, så fantastisk, så healende, så vakkert og så spennende at det forvandler alt på sin vei!
Der det er kjærlighet, vil det alltid finnes mirakler!

Når vi tenker på kjærlighet, assosierer vi det vanligvis med romantikk mellom nyforelskede par, det første kysset, stjerneklare øyne, stevnemøter og ekteskap.

Hvor mange filmer og bøker har det ikke blitt skrevet om dette fantastiske emnet? Ja, dette er noe som de fleste av oss ønsker å oppleve minst en gang i vår levetid.
Det er et naturlig instinkt, et ønske om å føle en dyp forbindelse med en annen sjel.
Romantikk og forhold er vel det største samtale-emnet i verden.

Når vi blir forelsket, virker alt mulig,og verden er et vakkert sted å være. Etter en stund, roer den største kjærlighetsrusen seg, og noen føler at det ikke lenger er noe gnist igjen, og går fra hverandre. Men det er etter år med felles opplevelser, at den virkelige kjærligheten kan blomstre.

Så har vi den type kjærlighet som er delt mellom familie og venner. Vi lever i en verden som er basert på relasjoner med andre. Den slags kjærlighet som er delt mellom venner er magi. Vennskap kan skape den vakreste mosaikk av kjærlighet, og det er veldig spesielt.

Og så har vi den viktigste formen for kjærlighet i hele verden ... kjærligheten til seg selv!
Det beste forholdet du noensinne vil ha, er det du har med deg selv!

Alt begynner og slutter med DEG!

Hvordan man føler det om seg selv, bestemmer hvordan man føler om hvert enkelt menneske man møter. Og noen ganger kan dette være den største utfordringen for oss, det å elske og akseptere oss selv akkurat slik vi er!

Når vi oppriktig er glad i oss selv, blir en kraft sluppet løs i oss som forvandler vårt liv og alle andres liv også. Det er ustoppelig, og det er fantastisk! 

Kjærlighet er den største gaven
vi kan gi til oss selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar