mandag 14. mars 2016

Elsk deg selv først..

Har du tenkt over hva det betyr å ha personlige grenser? Personlige grenser betyr å lytte til intuisjonen sin fremst av alt, og også våre følelser. 
De gangene man ikke lyttet til dem, ender man opp med å bli sint på seg selv eller på en annen person. Årsaken er at man "visste" at man ikke kunne stole på denne personen, men så overbeviser man seg selv at det vil gå bra.                       

Man kan bestemme seg for å elske mennesker, men at man må holde litt igjen i forhold til hvor mye plass man skal tillate å gi dem. Gjør dette bevisst. Elsk deg selv først og lytt til din intuisjon. Dersom magefølelsen din forteller deg at du ikke skal slippe denne personen noe nærmere inn på livet ditt, så respektere det. Hvis det viser seg at noen er upålitelige, er det grunn til å så tvil over hvor mye man kan stole på dem på andre områder.

For eksempel, hvis man kjenner noen som snakker bak ryggen på folk, har man grunn til å være skeptisk med å dele egne personlige ting. Hvis man møter noen som ser ut til å være en potensiell kjæreste, hvor man oppdager at denne personen ikke er av den trofaste typen, er det ingen grunn til å la vedkommende bli din partner. Man kan fortsatt være respektfull, og samtidig være tro mot sine egne grenser.

Hvis man er bevisst på hva sine egne grenser er og lytter til intuisjonen, kan man ikke feile, man vil kjenne på om det er riktig å involvere seg uansett hva slag forhold det måtte være.  Lytt til den første stemmen du "hører" i ditt hjerte. Hvis man må overbevise seg selv om at noen er en god venn eller kjæreste, er sjansen stor for at det ikke er slik. Så husk at man trenger ikke å overbevise seg selv hvis man lytter til magefølelsen. Den tar aldri feil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar